СЗС однели помоћ у Бајину Башту
28 05 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta1.jpg
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе обезбедили су и испоручили вредну хуамнитарну помоћ у месну заједницу Костојевићи у општини Бајина Башта. Акција помоћи започета је у суботу 24. маја у раним јутарњим часовима када је кренула набавка и утовар хуманитарне помоћи која је укључивала: 1 тона шећера, 2 тоне брашна, 750 литара уља, 600 паковања тестенина, 200 килограма пиринча, 120 литара течног сапуна и 240 литара шампона у укупној вредности од 300.230 динара.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta2.jpg
Вредни чланови ''Срби за Србе'' утоварују робу у Београду

У камиону који је кренуо из Београда придодата је донација од 1.5 тона воде коју су прикупили волонтери организације ''Срби за Србе'' и ''Српске Омладине'' на градскокм тргу у Земуну.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta3.jpg

Велику помоћ у транспорту ове велике робне донације добили смо од компаније ELEZ Transport team и власника фирме који је лично превозио робу заједно са члановима наше организације.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta4.jpg
Хуманитарна помоћ стигла успешно у Бајну Башту

Након више од шест сати напорног пута Ибарском магистралом, хуманитарна помоћ наше организације успешно је испоручена на крајњу дестинацију - месна заједница Костојевићи у Бајиној Башти. Велики број мештана нас је са неверицом и одушевљењем дочекало у касним вечерњим сатима и уз заједничку помоћ пренели неколико тона вредне помоћи породицама које су остале одсечене од остатка општине услед катастрофалних поплава које су захватиле Србије.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta5.jpg

У разговору са председником месне заједнице Костојевић господином Слободаном Митровићем упознали смо се са тренутним стањем и потребама људи у овом крају. Велики проблем представља чињеница што већина људи живи од производње и продаје малина чији су засади потпуно уништени и нестали у бујицама воде.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/bajna-basta6.jpg

Заједничка слика чланова Хуманитарне организације Срби за Србе и мештана Костојевића који остају да се боре и изборе са надљудским недаћама и проблемима у којима се налази велики број њихових домаћинства. Погледајте ВИДЕО ПРИЛОГ који смо направили са ове акције помоћи угроженим подручјима које су погођене поплавама. Позивмо све људе добре воље широм света да се укључе у акције наше организације и са ДОНАЦИЈОМ помогну да се што већи број домаћинства у Србији и Републици Српској обнови и што пре настави са нормалним животом.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312356

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png