СЗС донели помоћ и Лајковцу
30 05 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%282%29.jpg
У среду, 28.5. активисти хуманитарне организације “Срби за Србе”, одвезли су и донирали вредну хуманитарну помоћ у Лајковцу коју су предходне две недеље прикупљене као помоћ за становништво угрожено у поплавама у том делу Србије. Помоћ се састојала од играчака за најмлађе, хране за бебе и децу, неколико паковања пелена и основних хигијенских средстава, гардеробе за децу и одрасле, 20 пакета воде, хране и основних животних намирница.
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%284%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%281%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%283%29.jpg

Помоћ је предата госпођи Ружици Срећковић испред Црвеног крста Лајковац, из кога се иначе део средстава прослеђује и у огранак црвеног крста у Мионици.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%285%29.jpg

Током краткотрајног разговора сазнали смо да је и овај део Србије био погођен веома јаким елементарним непогодама тако да ће и убудуће свака помоћ бити добродошла, а највише приликом обнављања кућа, које су катастрофално оштећене у не малом броју.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/lajkovac%20%286%29.jpg
 
Овом приликом хуманитарна организација “Срби за Србе” још једном се захваљује свим добрим људима који су донели помоћ у наше просторије и самим тим указали нам још једном поверење, овога пута на тај начин.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18876642

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png