Бојана Квржић победник у Новом Саду
02 06 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns3.jpg
Трећи овогодишњи спортско – хуманитарни турнир у брзом шутирању тројкиТројка из блока успешно је одржан у суботу 31. маја у Новом Саду, на кошаркашком терену Париске Комуне 1. Упркос тмурном дану окупило се око 500 Новосађана, а присутни су били и пријатељи турнира из других градова. У конкуренцији од око 110 учесника у квалификационом делу турнира издвојило се њих 20, а победнички пехар припао је по први пут девојци Бојани Квржић, која је у финалној серији убацила 10 тројки. Друго место на турниру припало је Бориславу Тошићу, док је трећи био Вељко Радаковић.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns2.jpg

Заједничка победа свих који су у суботу присуствовали овом целодневном спортском - хуманитарном дешавању је прикупљена финансијска помоћ, која ће бити усмерена породицама које су претрпеле губитке услед поплава. За само пар сати трајања турнира, прикупљено је 105.000 динара (укључујући учеснике и спонзоре турнира). “Тројку из Блока” у Новом Саду су подржали и наши спортисти, бивши српски и југословенки кошаркашки репрезентативац Миленко Топић, кик боксер Ненад Пагонис као и најбољи баскеташи 3 на 3 у свету Душан Домовић-Булут, Марко Ждеро и Никола Угрица.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns4.jpg
Најбољи баскеташи на свету у 3 на 3 баскету са победицом турнира у Новом Саду

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns6.jpg
Душан Ђаковић, један од чланова организације ''Срби за Србе'' у Швајцарској

Велику музичку подршку као и до сада у Новом Саду пружио нам је познати новосадси репер Бранко Николић Кобра. Још једном се захваљујемо свима који су били део ове спортско – хуманитарне манифестације. Желимо да истакнемо посебну захвалност нашим донаторима и спонзорима који су подржали реализацију овог пројекта:

- ПИП, Нови Сад – 35.000 динара
- ДСС, Нови Сад – 20.000 динара
- ЈКП Тржница, Нови Сад – 10.000 динара
- Драган Ковачевић – 50 евра и 2.000 динара

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_trojka/ns5.jpg
Заједничка слика на крају такмичења до следећег дружења у Новом Саду

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892455

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png