СЗС помогли у околини Обреновца
06 06 2014

У петак 30. маја чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Швајцарске и Београда одвезли су и донирали велику помоћ у околини Великог поља и Обреновца. Уручена помоћ састoјала се од: више паковања пелена, хране за бебе и осталих животних намирница, хугијенских средстава, као и играчака за децу. Акција је изведена у кординацији са управом града Београда, прихватним центром ФМП и донаторима из Швајцарске.Током ове акције обишли смо и испоручили прикупљену помоћ у три месне заједнице Баљевац, Конатице и Пољане.


Срби за Србе у МЗ Баљевац
Испорука помоћи у МЗ Конатице
Достава помћи у МЗ Пољане

После ове акције, уручен је други део помоћи донатора из Швајцарске (прикупљен на хумнитарним палачинкама у Вецикону) мајци Јелени Милошевић и малој Катарини, које су после поплава напустиле Обреновац и сместиле се привремено код својих пријатеља.


Помоћ за маму Јелена и ћерку Катарину Милошевић

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257247

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png