Помоћ Јовановићима из Кладурова
07 06 2014

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе, почетком јуна посетили су и помогли шесточлану пордицу Јовановић из села Кладурово у близини Петровца на Млави. Помоћ се састојала у куповини четри козе и два јарета, како би се на тај начин омогућила светлија будућност вишечланој породици Јовановић. Укупан вредност помоћи износила је 10.000 дин. + 165 евра.

Купљене козе и јарићи за породицу Јовановић
Породични дом Јовановића из Кладурова
 
Чланови породице Јовоановић су родитељи Зоран и Светлана и деца Никола (14), Стефан (11), Ивана (7) и најмлађа Марина од годину дана. Поражавајућа је чињеница да у данашње време ова породица у свом дому нема струју (ни фрижидер, ни замрзивач...) као ни воду, а самим тим немају купатило ни веш машину!
 

Ивана Јовановић (7 година)


 
У свом поседу имају четри хектара земље од којих је један хектар обрадива земља. Како не поседују никакву механизацију за обрађивање земље, врло мало могу да користе производе са свог имања.


Никола Јовановић (14 година)


Штала у којој ће бити смештене козе и јарићи


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257329

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png