”Тројка из блока” у Чикагу!
11 06 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago-naslovna.jpg
7. јуна, чикашки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе одржао је друго по реду такмичење у шутирању тројки под називом ”Тројка из блока” у Чикагу. Турнир је поново одржан на теренима Veteran’s Park у насељу Лионс, по пријатном и сунчаном суботњем дану. Ове године, турнир је имаo неколико старих такмичара уз учешће великог броја нових. Најмлађи такмичар је имао само 8 година, и са мало среће и знања успео да дође до друге рунде такмичења. Са више од 50 учесника који су се кроз квалификације борили за финални део, само су две групе од по пет финалиста остале у борби за победнички трофеј.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago7.jpg
Са неколико сјајних шутирања, треће место припало је Алекси Вујић, друго место заузео је повратник на победником постољу од прошле године Павле Ћосић док је прво место заузео Милан Милетић, после четири дуге и напорне рунде шутирања за три поена. Надамо се да су сви учесници уживали у дружењу и да ће се сви вратити следеће године у још већем броју.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago8.jpg

За разлику од прошле године, укупан прихо до прикупљених донација од учесника и спонзора биће искоришћен у пројекту Хуманитарне организације Срби за Србе у борби против поплава у Србији и Републици Српској. Захваљујући бројним учесницима, посетиоцима и спонзорима, прикупљено је укупно $4,650 на овогодишњем турниру.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago6.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/cikago2.jpg

Такође, посебну захвалност желимо да изразимо нашим спонзорима који су учинили да овај турнир и ове године буде и више него успешан, а то су компаније: Woodland Transport, Pro Star Freight Systems, Marko Transport, ADR Custom Builders, 2N Licensing, White City Logistics, Beograd Café и Accolade Design. Захваљујемо се и насељу Лионс који нам је и овог пута дозволио да се турнир ”Тројка из блока” одржаи на њиховим сјајним теренима.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2014/trojkaizbloka/toma-cikago1.jpg

СРБИ ЗА СРБЕ
ЧИКАГО
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885345

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png