Велика донација СЗС из Швајцарске
14 06 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%283%29.jpg
Хуманитарна организација Срби за Србе из Швајцарске обезбедила је велику донацију од 1.800 литара дезинфекционог средства ''Sanosil S015'' у укупној вредности од 8.640 франака које ће бити искоришћено на простору општине Обреновац за потребе дезинфекције воде и водених површин, бунара, цеви и других загађених површина у поплавама које су погодиле овај град. Примопредаја донације извршена је у уторак 6. јуна уз помоћ и сарадњу Управе за ветерину Министарства пољопривреде и заштите животне средине, а помоћ је равномерно подељена јединици ВМА Београд, Ветерини Београд и Заводу за биоциде и медицинску екологију.  

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%2811%29.jpg
Јединица ВМА Београд и СРБИ ЗА СРБЕ након предате помоћи

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%282%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%284%29.jpg

Oвом приликом желимо да истакнемо захвалност компанији Sanosil AG из Швајцарске која је обезбедила 50% попуста на целокупну количину дезинфекционих средстава желећи да и њихова фирма направи одређени допринос помоћи поплављеним и угроженим подручјима у Србији. Њихов производ је један од најквалитетнијих који постоје у сфери дезинфекције воде и водених површина, земље, ваздуха и просторија у којима се живи и борави. Акција наше организације управо и има за циљ да анимира државне органе ради набавке додатних неопходних количина за потребе дезинфекције како би се живот у Обреновцу али и другим местима широм Србије што пре вратио у нормалну, али и како би био сигуран и поуздан за будући живот.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%285%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%286%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%288%29.jpg

Такође, велику захвалност дугујемо и пријатељима наше организације из Управе за ветерину при Министарству пољопривреде и заштите животне средине који су потпуно професионално и одговорно одрадили посао око увоза, царине, складиштења и дистрибуције помоћи до крајњих корисника тј. до јединица на терену које врше дезинфекције на подручју општине Обреновац. 

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%2812%29.jpg
Донација испоручена Заводу за биоциде и медицинску екологију

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%289%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%281%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/dezinfekcija/dezinfekcija%20%2810%29.jpg
Утоварена вредна помоћ и за Ветерину Београд

На крају, морамо да истакнемо и велики допринос који су дали чланови, донатори и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Швајцарске који су обезбедили и транспортовали неопходну помоћ до Београда.  Без њих ова акција свакако не би била могућа и остварива. Након што смо успешно спровели ову акцију, верујемо да тек предстоје нове велике акције помоћи поплављеним подручјима у Србији и Републици Српској коју ће организовати и прикупити наша организација, у сарадњи са људима великог срца из читаве Швајцарске. БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА је тек почела! 

СРБИ ЗА СРБЕ
ШВАЈЦАРСКА

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892463

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png