Договорена сарадња са Техноманијом
24 06 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/szs-tehnomanija1.jpg
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе и чланови братске Хуманитарне организације ''Стара Рашка'' одржали су 18. јуна радни састанак са директором и власником компаније Техноманија господином Слободаном Шијаном у просторијама ове фирме у Београду. На састанку је било речи пре свега о будућој сарадњи између хуманитарних организација и Техноманије на обезбеђивању и допремању неопходне помоћи домаћинствима која су страдала у последњим поплавама у Србији и Републици Српској, која ће се пре свега огледати у апаратима беле технике.

Планирано је да први контигнет у вредности од преко 1.000 комада беле технике буде обезбеђен и допремљен на адресе породица у општинама Параћин, Трстеник, Обреновац, Бајна Башта, Крупањ и друге, док ће се иста помоћ обезбедити и уништеним домаћинствима у општинама Бјељина, Добој, Лопаре и другим местима која су страдала. Поред помоћи око дистрибуције и испоруке беле технике, на радном састанку договорена је и спонзорска сарадња између организација ''Срби за Србе'' и Техноманије у наредном периоду а који ће бити на општу корист угрожених породица широм Балкана.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/szs-tehnomanija2.jpg
Слободан Шијан, директор и власник Техноманије
 
Овом приликом желимо да истакнемо захвалност компанији Техноманија и господину Шијану на искреној жељи и спремности на сарадњу као и на корпоративно-одговорном приступу у новонасталој кризној ситуацији за српски народ.
 
Поред хуманитарних организација ''Срби за Србе'' и ''Стара Рашка'' у акцију помоћи већ су се придружиле друге братске организације широм света као и бројне српске заједнице окупљене око Српске православне цркве. Испорука првог великог контигента помоћи у белој техници планиран је за средину јула.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892396

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png