На пикнику у Синсинатију за нову помоћ
26 06 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/ohio-6.jpg
У организацији српске заједнице из америчког града Синсинатија у Охају, прикупљена нова вредна новчана помоћ за поплављена подручја у Србији и Републици Српској а у склопу ацкије БОРБА ПРОТВ ПОПЛАВА коју је покренула Хуманитарна организација Срби за Србе. Пикник је одржан у недељу 16. јуна у башти пекаре Нела чији су власници Нела и Томо Новаковић бесплатно уступили простор на коришћење за преко 50 гостију који су се окупили. Прикупљено је укупно $ 1.252 донација које ће бити искоришћене у великој акцији помоћи наше организације.

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/ohio-1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/ohio-3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/ohio-4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/ohio-5.jpg

Овом приликом упућујемо велику захвалност читавој српској заједници у Синсинатију који су се потрдуили и у складу са својим могућностима допринели да се неопходна хуманитарна помоћ обезбеди за породице погођене поплавама широм Србије и Републике Српске. Искрено се надамо да је ово само почетак будуће сарадње и умрежавања свих српских заједница и организација широм Сједињених држава и Канаде.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885300

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png