Успешан хум. турнир у Новом Саду
02 07 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_turnir/ns4.jpg
Хуманитарни турнир у фудбалу одржан је 29. јуна 2014. године, у дворишту основне школе "Јован Поповић" у Новом Саду (фото галерија), са циљем да се прикупљеним средствима помогне породицама угроженим у поплавама у Србији и Републици Српској.  За хуманитарни турнир се пријавило укупно 10 екипа, мечеви су играни по 12 минута, а учествовао је 5+1 играч. Захваљујући учесницима и пријатељима турнира прикупљено је укупно 35.200 динара.
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_turnir/ns5.jpg

За турнир су се пријавиле екипе: Лиман Сониц, Фирма Грбавица, Техно С, Инвалиди, Бронx, ПинБет, Орфеј, НС Фигхтс, Ново Насеље и Сателит. Уз фер и спортску игру, до финала су дошле екипе Инвалиди и Пинбет, а прво место и пехар су освојили млађи Лиманци из екипе Инвалиди.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_turnir/ns3.jpg

Да бисмо употпунили дружење и на неки начин се захвалили учесницима турнира, организатори турнира из Лимана су одлучили да скувају пасуљ за све који су подржали турнир. Дружење је потрајало дуго после финала уз договор да ово неће бити последњи турнир ове врсте на Лиману. Надамо се да ће следећи пут бити још више пријава на турнир.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_turnir/ns2.jpg

Хвала свим људима који су учествовали у овом турниру и на било који начин помогли, а такође захваљујемо нашим другарима из Хуманитарне организације "Срби за Србе" на сарадњи.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/ns_turnir/ns1.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885253

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png