Бојан Тодоровић победник у Борчи!
02 07 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-1.jpg
У суботу 21. јуна на кошаркашким теренима ОШ „Јован Ристић“ у Борчи одржан је хуманитарни турнир у шутирању тројки „Тројка из блока“уз свесрдну подршку Кошаркашког савеза Србије. Након низа успешних „хуманитарних тројки“ широм Србије, турнир је по први пут организован и у београдском насељу Борча. На теренима се окупио велики број учесника, а турнир су својим присуством подржале бројне познате личности које су отвориле турнир, као што су Дејан Томашевић, потпредседник Кошаркашког савеза Србије, Бојан Јанић, бивши капитен одбојкашке репрезентације Србије, Миливоје Ћирковић бивши фудбалер Партизана, као и Недељко и Љуба Јовановић рукометаши Србије.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-2.jpg
Потпредседник Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-3.jpg
Бивши одбојкашки репрезентативац Бојан Јанић са својом супругом глумицом Надом Мацанковић

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-4.jpg
Наши прослављени рукометаши Србије Недељко и Љуба Јовановић са Милошем Симовићем (у средини)

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-5-680x1024.jpg
Бивши фудбалер Партизана Миливоје Ћирковић

Турнир ”Тројка из блока” су подржали и хип-хоп извођачи, Бошко Ћирковић Шкабо, Грасхопер, Манда, Дућа, Уков, Нина, Анкл Џо, Савке из РВГ-а, Хоук, ДЈ Ђорђу Богдану, ТХЦ ла Фамилија, који су у паузи између шутирања тројки забављали бројну публику која се тог дана окупила у Борчи.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-6.jpg
Хип-хоп извођачи – Дућа (лево), Грасхопер (у средини), Манда (десно)

Уз добар хип-хоп, припадници Рвачког клуба „Победник“ из Борче и ММА клуба „Цар Душан Силни“ из Београда одржали су презентацију борилачких вештина и тиме додатно загрејали атмосферу на теренима.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-7.jpg
Пријатељи из рвачког клуба ''Победник''

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-8.jpg
Пријатељи из ММА клуба ''Цар Душан Силни''

У конкуренцији од 115 учесника, турнир је освојио млади Бојан Тодоровић који је у финалу оставио остале учеснике за собом са 13 постигнутих тројки, другопласирани је био Лазар Стајчић са 10 погођених тројки, док је трећепласирани био Василије Роговић са 9 постигнутих кошева.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-5.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-9.jpg
Победник турнира ''Тројка из блока'' у Борчи Бојан Тодоровић

Посебну захвалност дугујемо спонзорима турнира: Општини Палилула, Раверо кожној галантерији, Ауто Кеш центру и кафићима Ехо и Рагина глава јер су нам од самог старта указали поверење и финансијски стали уз нас, а ништа мање помогли су нам и наши медијски пријатељи ТВ Студио Б, Радио Телевизија Србије, лист Спорт, портал грађана Палилуле, Блиц, Б92, национални портал Магацин, интернет портал Лоби инфо и многи други.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/borca/trojka-iz-bloka-borca-10.jpg
Председник општине Палилула Стојан Николић отвара турнир у Борчи

Не смемо да заборавимо и домаћина, ОШ “Јован Ристић” који нам је крајње великодушно уступио своје терене и сву осталу техничку подршку.Хвала и пријатељима из компаније Agi Pasta Away у чијим феноменалним оброцима смо уживали током турнира, као и кафе ресторану “Бели анђео” који нам је уступио сунцобране. Борча и Борчанци су показали да имају велико, спортско и хуманитарно срце и због тога ћемо дати све од себе да овај турнир већ од следеће године добије префикс “традиционални”.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235912

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png