Хуманитарни роштиљ у Минхену
09 07 2014

Извештај: Срђан Николић, Минхен, Немачка
Један од ретких, сучаних викенда у Минхену је искориштен да се група од 20-так пријатеља окупи уз роштиљ и уједно помогне својим земљацима у Србији и Републици Српској, који су погођени поплавама и прикључи се пројекту Борба против поплава који спроводи Хуманитрна организација Срби за Србе. Овом малом скупу, који је одрзан 06. јула у Минхену, су се придружили и неки пријатељи српске заједнице, тако да смо заједно скупили прилог у износу од 670 еура. Пријатно, недељно поподене, уз роштиљ и мало песме је овим добило и неки виши, хуманији карактер.

Надамо се да ће ово окупљање прерасти у традицију и да ће нам се следећи пут придружити више наших познаника и пријатеља.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885284

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png