Регистрован СЗС огранак и у Немачкој
28 07 2014

Лепе вести стижу нам из Немачког града Нирнберга где је током месеца јула званично добијен статус и потврда пореске службе да је на територији савезне републике Немачке регистрован огранак Хуманитарне организације Срби за Србе. Организација ''Срби за Србе'' ће у Немачкој имати статус хуманитарног удружења, на основу кога ће сви донатори моћи да остваре пореске олакшице на крају године.

Рачуни Хуманитарне организације Срби за Србе Немачка су:

Konto: 2751992  BLZ: 760 606 18
IBAN: DE84760606180002751992
BIC: GENODEF1N02
Customer: Serben für Serben e.v.
Bank: VR Bank

Контакт: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.
Адреса
: Poppenreutherstr. 7 90419 Nürnberg

Хуманитарна организација Срби за Србе у Немачкој је шести званичан огранак организације који је регистрован код државних институција. Пре Немачке, организација је регистрована у Србији, Аустрији, Републици Српској, Сједињеним америчким државама и Швајцарској. Тренутно се ради на формирању организационог одбора наше организације у Торонту који ће покренути захтеван процес регистрације у Канади, а такође, почеле су и припреме за регистровање организације ''Срби за Србе'' у Аустралији. Све ове активности имају за циљ да омогуће волонтерима и члановима организације широм света да легалним и транспарентним путем прикупљају донације за потребе социјално угрожених вишедетних породица шриом Балкана као и за потребе великог пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА која је и даље у току широм Србије и Републике Српске.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260590

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png