Подршка и помоћ младих из Русије
28 07 2014

Људи из Русије изнова показују своју велику подршку угроженима од поплава и српском народу. Пријатељица Хуманитарне организације Срби за Србе из Москве, Галина Мизюк организовала је своје пријатеље и колеге да допринесу пројекту Борба против поплава. Прикупљена је помоћ од $ 550 долара. Лепе фотографије са речима подршке: Serbia, we care можете погледати у наставку вести.

Још једном се захваљујемо Галини, као и свим њеним пријатељима који су у тешким тренуцима пружили преко потребну подршку и помоћ породицама настрадалим у поплавама које су погодиле Србију и Републику Српску. 

СПАСИБО! 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892442

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png