Хуманитарни турнир у Шапцу за СЗС
20 08 2014

Од 14. до 16. августа у Шапцу организован је хуманитарни турнир у малом фудбалу у ОШ "Стојан Новаковић" у насељу Шипурске Ливаде. На турниру је прикупљено 41.000 динара за велику акцију Хуманитарне организације Србу за Србе "Борба против поплава". Учествовало је 13 екипа, а велики допринос дали су млади из насеља Шипурске Ливаде, као и многи други добри људи који су пружили техничку помоћ.Организатори су на идеју дошли током трагичних мајских поплава када је наш народ показао велику солидарност у одбрани Шапца и желели су да на овај начин изразе захвалност свима који су у тој одбрани учествовали. Идеја је да турнир постане традиционалан.

Овом приликом се захваљујемо организаторима, као и свим учесницима који су дали допринос у овој спортско-хуманитарној акцији. БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА И ДАЉЕ ТРАЈЕ!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312422

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png