''Срби за Србе'' прикупили милион евра
22 08 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/slika4.png
Хуманитарна организација Срби за Србе
прикупила је средином августа 2014. године преко милион евра донација за помоћ угроженој деци и породицама широм Балкана, као и за помоћ угроженима у мајским поплавама. Од 2005. године, под слоганом ''Деца су наша будућност'', организација је помогла преко 500 вишедетних породица и обезбедила неопходну и вредну хуманитарну помоћ за најугроженији део српског народа у Србији и региону. Такође, званични сајт организације (www.srbizasrbe.org) забележио је више од седам милиона посета!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/slika1.jpg

Захваљујући званичним огранцима организације у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској, Сједињеним Америчким Државама и Немачкој, као и великом броју донатора и пријатеља организације широм света, ''Срби за Србе'' су прикупили неопходна средства и обезбедили вредну хуманитарну помоћ за стотине породица широм Балакана.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/slika2.jpg

Поред изградње и поправке на десетине кућа, обезбеђена је велика помоћ у виду фрижидера, шпорета, замрзивача, веш машина и другог неопходног покућства, изграђен је и опремљен велики број купатила, опремљене су дечје собе новим креветима, плакарима, столовима, компјутерима, играчкама и школским прибором. Такође, организација је обезбедила велику помоћ сеоским породицама у виду трактора, пластеника, крава, оваца и коза како би својим радом стекли могућност да обезбеде основне животне потребштине за своју децу.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/slika3.jpg

Оно што организацију ''Срби за Србе'' издваја јесте крајње транспарентан начин рада и велики број појединачних донатора који на месечном нивоу учествују у добротворним акцијама ове организације. На свом званичном сајту (www.srbizasrbe.org) и друштвеним мрежама фејсбук (www.facebook.com/srbizasrbe) и твитер (www.twitter.com/srbizasrbe), организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима, што представља јединствен пример у раду хуманитарних организација у Србији.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/slika5.jpg

Организација ''Срби за Србе'' ће, у сарадњи са сродним организацијама, СПЦ, медијима, и бројним пријатељима широм Европе и света наставити вредан хуманитарни рад на добробит угрожених породица широм Балкана како би неопходна хуманитарна помоћ стигла до што већег броја угрожене деце.

Деца су наша будућност!

Хуманитарна организација
СРБИ ЗА СРБЕ
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312371

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png