Сестре Боговић спремне за школу
20 09 2014

Хуманитарна организације Срби за Србе примила је крајем августа наменску донацију из Швајцарске (300 CHF) за помоћ најмалађим члановима шесточлане породице Боговић из Рановца код Петровца на Млави. Чланови породице су отац Жарко, мајка Лидија и деца Жељка (10), Жаклина (8) и Живадинка (5) и бака Емица. Од донације су обезбеђени најпотребнији школски материјал, одећа и обућа за ћеркице породице Боговић.

Овом приликом захвалили би се донаторима из Швајцарске, као и директорки основне школе у Рановцу, госпођи Весни Шуберт која нам је помогла око спорвођења акције помоћи за породицу Боговић. 

Своје задовољство сестре Боговић су исказале цртежима и речима захвалности донаторима, које можете погледати у наставку вести.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274505

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png