Помоћ поплављенима и у Крајини
21 09 2014

/СПЕЦИФИКАЦИЈА УТРОШЕНИХ СРЕДСТАВА/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу свог великог пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА помогла је током прошлог месеца четри породице из околине Костајнице на Банији у Крајини чији су домови настрадали приликом мајских поплава. Помогнуте су породице Ножинић, Кнежевић, Вучинић и Милковић. Укупна вредност помоћи износила је 940 евра.


Породици Љубомира Ножинића обезбеђен је намештај


Породици Александра Кнежевића обезбеђен је апарат за варење, како би са њиме могао додатно да зарађује


Породици Вучинић Љубице такође је обезбеђен је намештај

Породици Мирослава Милковића обезбеђен је грађевински материјал за најхитнију санацију поплављеног дома.

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације - www.srbizasrbe.org/donacije.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871898

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png