Ново купатило за Милосављевиће
02 10 2014

У недељу, 21. септембра чланови Хуманитарне организације Срби за Србе заједно са пријатељима из Спортског савеза општине Бољевац посетили су петочлану породицу Милосављевић из села Лукова надомак Бољевца. Како је и најављено на хуманитарном турниру  "Тројка из блока" у Бољевцу, Милосављевићима је, уз помоћ прикупљених средстава од истоименог спортско-хуманитарног пројекта потпуно реновирано и опремљено купатило у износу од 102.389 динара, што је највише обрадовало најмлађе укућане Милицу (16), Верицу (13) и Милана (8).

Заједно са породицом Милосављевић испред њиховог дома
 
 

 
Хуманитарна организација Срби за Србе овим путем се захваљује Спортском савезу општине Бољевац на несебичној помоћи у организацији турнира, као и свим спонзорима и учесницима који су заједно допринели томе да Момир и Данка Милосављевић са своје троје деце, за разлику од претходних година, предстојећу зиму дочекају са топлом водом у купатилу и машином за прање веша.
 

Милан Милосављевић у свом новом сређеном купатилу
 

 

 
Такође користимо прилику да позовемо и остале житеље општине Бољевац да се догодине још масовније пријаве за учешће на турниру како би успели да помогнемо што више породица у овом делу источне Србије.
 
 
 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274486

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png