Велика помоћ за малу школу у Вршцу
03 10 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac.jpg
Извештај: СЗС Београд  /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /РАЧУН/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је велику донацију малој школи ''Бранко Радунковић - Воља чини чуда'' из Вршца која пружа подршку у развоју, васпитању и образовању деце од 3 до 7 година. Такође, школа са својим стручним особљем пружа помоћ родитељима и деци ометеној у развоју који нису у могућности да приуште деци професионалну помоћ. Вредност наменске донације била је 249.075 дин. што је укључивало постављање целокупног система за грејање свих просторија у школи.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%281%29.jpg

Систем грејања прикључен је на вршачку гасну мрежу што ће омогућити пријатан боравак деце и родитеља током читаве године. Tакође, тренутно се обављају последње припреме унутрашњости просторија које ће почетком октобра примити нове групе деце.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%284%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%282%29.jpg
Једна од група деце која су похађала малу школу у Вршцу (септембaр 2013. год.)

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%285%29.jpg
Зоран Вучетић (лево) директор мале школе ''Бранко Радунковић - Воља чини чуда'' и јереј Недељко Васиљевић из Вршца који пружа велику логистичку и духовну помоћ свим волонтерима укљученим у рад ове школе.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%286%29.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/vrsac/vrsac%20%283%29.jpg

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим донаторима као и надлежним државним институцијама ради набавке неопходних дидактичких средстава, опреме и материјала за рад са децом. Контакт са директором школе: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. .
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235927

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png