Испоручена помоћ за Арсиће из Модриче
06 10 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/arsic/arsic2.jpg
Извештај: СЗС Република Српска /РАЧУН/
Чланови Хуманитарне организација "Срби за Србе" из Републике Српске посетили су деветочлану породицу Арсић из избегличког насеља Модричко Поље 2 код Модриче. Слађан и Милијана одгајају седморо дјеце узраста од 5 мјесеци до 10 година у алтернативном смештају (бараке грађене за избеглице).

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/arsic/arsic1.jpg

Приликом дијељења наших сушилица породицама настрадалим у мајским поплавама смо сазнали за ову велику српску породицу. У делу њиховог насеља је грађен насип од врећа па вода која је дошла до кућа срећом није ушла у њих јер да јесте, пошто се ради о монтажним објектима све би се распале. Арсићи живе од 74 КМ дечијег доплатка. Отац ради на грађевини по потреби јер сталног запослења нема.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/arsic/arsic3.jpg

"Срби за Србе" су породици Арсић уручили храну у вредности од 200 КМ, средства за личну хигијену и уз помоћ ''Кола српских сестара'' велику количину одеће за децу, пелена и хигијенских производа за најмлађег члана породице.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/arsic/arsic4.jpg

Волонтери организације ''Срби за Србе'' су се договорили са свештеником из Модриче да се ускоро обави крштење за мале Арсиће који до сада нису крштени због финансијских проблема.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/arsic/arsic5.jpg

Како радили тако нам Бог помогао!

СРБИ ЗА СРБЕ
Република Српска
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226479

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png