Светосавско звонце уз Срби за Србе
18 11 2014

Крајем октобра пријатељи из Светосавског звонца подржали су Хуманитарну организацију СРБИ ЗА СРБЕ у виду обезбеђивања својих часописа за најмлађе чланове социјално угрожених породица, настарадалих у недавним поплавама широм Србије и Републике Српске. Први део од 200 часописа подељен је већ у Обреновцу и Бијељини. У наставку вести погледајте фотографије са акција. 

Овом приликом се захваљујемо пријатељима из Светосавског звонца и позивамо сва заинтересована предузећа и појединце да нам се придруже у заједничкој борби за помоћ угроженим српским породицама.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885296

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png