СЗС помогли породици Стојиљковић
26 11 2014
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Ниша, помогли су седмочлану породицу Стојиљковић која живи у тешким условима у планинском засеоку Беривојштица у јужној Србији, недалеко од Врања. Породицу чине отац Слободан, мајка Сања као и деца: Лука (8), Лазар (5), Марија (4) и најмлађи близанци Петар и Павле који су напунили пет месеци. Помоћ се огледала у куповини ормана и грађевинског материјала за малтерисање и сређивање собе у укупној вредности од 64.050 динара.

Приход породици су дечији додаци за троје деце и социјално примање у укупном износу од 15.000 динара. Отац се бави продајом печурака када је сезона за њих, а од скора су им читаоци Франкфуртских вести обезбедили осам коза и једног јарца, јер је жеља породице била да се пре свега кроз пољопривредну делатност извуку из тешке ситуације.

Породица Стојиљковић живи у две собе, с тим што је једна била скроз  без услова за живљење, па је постојала опасност да се деца разболе у таквим условима, имајући у виду да су у зидовима биле рупе, а да су због мањка простора деца током дана у тој соби.  Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је материјал, којим је соба у потпуности санирана.

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.
 
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СРБИ ЗА СРБЕ

 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910157

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png