Помогнути Домазети из Херцеговине
22 12 2014

/СПЕЦИФИКАЦИЈА УТРОШЕНИХ СРЕДСТАВА/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је током јесени породицу Домазет из Мостара у Херцеговини, коју чине родитељи Срђан и Данка са ћеркицама Теом (12) и Нином (8). Породици Домазет обезбеђен је грађевински материјал за изградњу и опремање фарме кока носиља и ускоро треба да им се купи 200 кока носиља како би им се на тај начин омогућило осамостаљивање и привређивање од свог посла. Укупна вредност пројекта износи 2.500 евра.

Домазети су повратничка породица и живе у Мостару од 2000. године. Отац Срђан се бавио од тад узгојем кока носиља и добро им је ишло, до настанка кризе и онда је све спало на доста ниске гране. СРБИ ЗА СРБЕ направили су мини пројекат који би укључио изградњу мањег објекта и куповину додатних кока носиља, чиме би се Срђан у потпуности осамосталио и подигао овај посао на много виши ниво. Тренутно он поседује 120 кока носиља, али објекат у ком их је држао није био његов.


Изглед урушеног објекта пре реновирања и опремања


Садашњи изглед новоизграђеног кокошињца 

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.
 
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СРБИ ЗА СРБЕ 

 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274382

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png