Шпорет на дрва за породицу Шука
21 12 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka6.jpg
Извештај: СЗС Република Српска  /РАЧУН ЗА ШПОРЕТ НА ДРВА/
Породица Шука
је из Сарајева, из насеља Пофалићи. Борислав и Нада Шука имају четверо дјеце Ана (27), завршила Грађевинску средњу школу, Сања (25), завршила Економску школу, Љубисац (23), завршио гимназију и Наташа (20), четврти разред Туристичке школе. Током прошлог рата у Босни и Херцеговини су избјегли на Пале гдје живе као подстанари. У Сарајеву им је све изгорјело што су имали од непокретности, а ђедовина није подијељена на насљеднике тако да не могу ништа ни продати и себи обезбједити макар властити кров над главом.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka1.jpg

У породици нико није стално запослен, па чувши за нашу организацију, Нада нам се обратила да им помогнемо са набавком шпорета на дрва у укупној вредности од 490 КМ, што смо и урадили. Куповина новог шпорета је за њих давно постала луксуз тако да је и та мала донација за њих велики добитак.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka5.jpg
 
Захвални на коначно топао дом, породица Шука поздравља све наше донаторе из Републике Српске, Србије и широм света и свима желе срећне предстојеће празнике.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka3.jpg

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ позива све донаторе из Републике Српске, Србије и широм света да ПОДРЖЕ рад наше организације како би смо обезбедили још већу помоћ за социјално угрожене српске породице и у наредној 2015. години.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910171

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png