Дрва за Сикимиће код Зворника
23 12 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2014/Sikimic/skikmic1.jpg
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ спровела је још једну акцију помоћи социјално угроженим српским породицама на подручју Републике Српске. Пред Никољдан, испоручено је 10м3 дрва за огрев шесточланој породици Сикмић из села Каракај код Зворника у укупној вредности од 600 конвертабилних марака. Славољуб и Бранка имају четворо деце Ђорђе (17), Немања (14), Константин (7) и Урош (5 месеци), родитељи нису нигде запослени и живе од 140 марака дечјег додатка.


Стигла дрва испред породичне куће Сикимића који је још увек у изградњи


Четири сина Ђорђе, Немања, Константин и Урош са мајком Бранком


Сикимићи шаљу поздраве и захвалност донаторима организације СРБИ ЗА СРБЕ

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставља са планираним активностима на помоћи породицама са четворо и више деце широм Републике Српске, Србије и других крајева где живе социјално угрожене породице. Позивамо све донаторе и добре људе широм света да подрже и наредне планиране пројекте помоћи српској деци како би макар тренутно олакшали тешку ситуацију у којој се сви заједно налазимо.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274572

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png