Одигран вечити дерби у 23. блоку
30 12 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/derbi-23blok.jpg
У новобеоградском блоку 23, конкретно у основној школи “Лаза Костић”, у суботу 27. децембра одиграна су три специфична вечита дербија. Сваке године, традиционално, два пута годишње, у мају и децембру, играју се утакмице у организацији тениског клуба Газела. Мечеви се играју у три старосне категорије: 50+, 40+ и испод 40 година. Ове недеље је Партизан славио у 50+ утакмици резултатом 3:0, потом и у оном 40+ резултатом 3:2. У последњем мечу је било нерешено 2:2.

Судија је била Јелена Ристић, професионални фудбалски судија, која је поделила доста жутих и један црвени картон. Сваки пут све прође у сјајној атмосфери, коју праве они који воле фудбал, Партизан и Црвену звезду.
 
Наравно, утакмице су имале хуманитарни карактер, у сарадњи са Хуманитарном организацијом “Срби за Србе”, а сав приход од 12.410 динара је ишао наменски за породицу Ђорђевић из Севца у општини Штрпце на Косову и Метохији.
 
Фото/извештај: Телеграф
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312467

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png