Добротворно дружење у Београду
31 12 2014

У петак 26. децембра одржано је добротворно дружење у кафеу Сценарио на Врачару у Београду. Током вечери, сви заинтересовани могли су у директном разговору са члановима Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ да се упознају са начином рада организације. На крају вечери у донаторској кутији прикупљено је укупно 27.790 динара.

Велику захвалност дугујемо нашим пријатељима из кафеа Сценарио који су организовали добротворно дружење у свом локалу. Такође желимо да се захвалимо и свим гостима који су својим прилозима подржали ову акцију. Сав приход биће прикључен пројекту Божићна звона зову у помоћ која за циљ има прикупљање средстава за помоћ угроженим вишедетним породицама.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892433

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png