Нема зиме за породицу Стојиљковић
04 01 2015

Извештај: СЗС Ниш  /ПОТВРДА О КУПОВИНИ МАЛЕ ПЕЋИ/
У склопу акције Божићна звона зову у помоћ, волонтери Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ из Ниша, помогли су седмочлану породицу Стојиљковић из Врања. Породицу Стојиљковић помогли смо тококм новембра обезбеђивањем грађевинског материјала и ормара. Овом приликом помоћ се огледала у куповини мале пећи на дрва (кубета) у вредности од 3.500 динара.

Породица Стојиљковић живи у тешким условима у планинском засеоку Беривојштица у јужној Србији, недалеко од Врања. Породицу чине, отац Слободан, мајка Сања као и деца: Лука (осам година), Лазар (пет година), Марија (четири година) и близанци Петар и Павле (пет месеци).
 
 


Породица Стојиљковић живи у две собе, с тим што је једна била скроз неусловна за живљење, па је постојала опасност да се деца разболе у таквим условима, имајући у виду да су у зидовима биле рупе а да су због малог простора деца током дана у тој соби.  Хуманитарна организација „Срби за Србе“ је у првој акцији помоћи обезбедила ормар и грађевински материјал, којим је соба у потпуности санирана, да би затим купила и пећ на дрва како би породица и током зиме имала нормалне услове за живот.
 
 
Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.
 
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СРБИ ЗА СРБЕ 
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274490

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png