Први део помоћи породицама у Штрпцу
09 01 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДА/ /ФОТО ГАЛЕРИЈА/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је крајем децембра први део помоћи породицама у општини Штрпце на Косову и Метохији које су посећене током новембарске акције. Испоручена помоћ се огледала у набавци беле технике и намештаја, док ће се остатак помоћи у виду грађевинског материјала доставити током пролећа. Укупна вредност помоћи износила је 220.000 динара.

Захваљујемо се пријатељима из ЕХО "Мајка девет Југовића" који су помогли око испоруке помоћи, а са којима успешно и на велико задовољство сарађујемо дуги низ година.

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.
 
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СРБИ ЗА СРБЕ

 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226615

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png