Помоћ за поплављене у Шековићима
17 01 2015
/РАЧУНИ/ /ПОТВРДЕ/ /ФОТО ГАЛЕРИЈА ИСПОРУКЕ ПОМОЋИ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ уручила је 26. децембра у Шековићима у Републици Српској вредну хуманитарну помоћ за 11 породица са децом, чији су домови настрадали током мајских поплава. У склопу акције БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА, уручена је помоћ од 3 веш машине3 замрзивача, 3 комбинованована фрижидера, 2 електричнa шпорета, 4 кревета са 4 душека, 3 троседа, 2 ормара, кухињски елементи, комплет сто и столице у укупној вредности од 7.600 КМ. Акцију помоћи у Шековићима подржала је хуманитарна организација Стара Рашка из Београда.

Захваљујемо се представницима општине који су нам помогли у обиласку породица и испоруци помоћи. Сви апарати су марке Беко, са пет година гаранције, а испоручени су захваљујући пријатељима наше организације из БГ Електроника Бијељина.

У наставку вести се налази списак помогнутих породица из Шековића, уручена помоћ, као и њена вредност:

1. Зекић Мирослав (сандучар) - 538 КМ (двоје деце)
2. Пејић Д. (електрични шпорет, 2 кревета са 2 душека) - 697 КМ (троје деце)
3. Зекић Мила (комбиновани фрижидер, веш машина, два троседа, сто и столице, ормар) - 1.794 КМ (троје деце)
4. Перендић М. (веш машина) - 436 КМ (четворо деце)
5. Зекић З. (сандучар) - 538 КМ (двоје деце)
6. Ђорђић Љ. (веш машина, усправни замрзивач) - 1.007 КМ (двоје деце)
7. Митровић С. (комбиновани фрижидер, електрични шпорет) - 820 КМ (двоје деце)
8. Тривковић Д. (комбиновани фрижидер) - 415 КМ (четворо деце)
9. Ђурић Љ. (креветр на спрат са душецима) - 770 КМ (двоје деце)
10. Клисарић З. (кухињски елементи) - 190 КМ (двоје деце)
11. Вуковић М. (ормар, тросед) - 394 КМ (четворо деце)

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације - www.srbizasrbe.org/donacije. Такође, позивамо вас да погледате извештај о достављеној помоћи ПАРАЋИНУ, ТРСТЕНИКУВАЉЕВУ, КРАЉЕВУ, ОБРЕНОВЦУ, СВИЛАЈНЦУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА, КРУПЊУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 3. ДЕО, БИЈЕЉИНИ, БИЈЕЉИНИ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 4. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 5. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 6. ДЕО, ДОБОЈУ, ОБРЕНОВАЦ 7. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 8. ДЕО и ПРИЈЕДОРУ.    

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257251

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png