Захвалница за СЗС од АД Ђуро Салај
27 01 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/vesti/akademija-zahvalnica1.jpg
Представници Акционарског друштва Ђуро Салај, сектора за уметност и културу, уручили су у понедељак 26. јануара захвалницу представницима Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ за учешће у хуманитарним акцијама у сарадњи са Академијом 28 из Београда у протеклој 2014. години.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/vesti/akademija-zahvalnica-mala.jpg
Овом приликом желимо да се захвалимо пријатељима организације из Акедемије 28 у нади да ћемо заједничким снагама окупити још већи број друштвено одговорних предузећа широм Србије који су спремни да дају свој допринос хуманитарним акцијама које за циљ имају помоћ деци из социјално угрожених породица.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892446

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png