Помоћ за три поплављене породице
03 02 2015

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН 1/ /РАЧУН 2/ /РАЧУН 3/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу свог великог пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА испоручила је крајем децембра два шпорета на дрва и један електрични шпорет укупне вредности од 61.988 динара за поплављену породицу Максимовић из Смедеревске Паланке и породице Миладиновић и Матић из Крупња.

Породицу Максимовић из Смедеревске Паланке чине самохрана мајка Ивана, бака Драгица и деца Кристијан (10 година) и Лазар (11 месеци). Максимовићима је уручен шпорет на дрва.

Породици Миладиновић из Крупња обезбеђен је електрични шпорет. Чланови породице Миладиновић су родитељи Милан и Драгица са близнакињама Тамаром и Теодором које имају по десет година.

Породици Матић из Крупња коју чине родитељи Драган и Снежана и њихови синови Петар (13) и Александар (12) намењен је шпорет на дрва.

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације - www.srbizasrbe.org/donacije. Такође, позивамо вас да погледате извештај о достављеној помоћи ПАРАЋИНУ, ТРСТЕНИКУВАЉЕВУ, КРАЉЕВУ, ОБРЕНОВЦУ, СВИЛАЈНЦУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА, КРУПЊУ, УБУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 3. ДЕО, БИЈЕЉИНИ, БИЈЕЉИНИ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 4. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 5. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 6. ДЕО, ДОБОЈУ, ОБРЕНОВАЦ 7. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 8. ДЕО, ПРИЈЕДОРУ, ШЕКОВИЋИМА и БАЊА ЛУЦИ

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250252

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png