Помоћ за манастире Фенек и Раковица
04 02 2015

Извештај: СЗС Београд /ФОТО ГАЛЕРИЈА ИСПОРУКЕ ПОМОЋИ/
Удружење жена Србије и Русије "Матрона"
донирало је крајем јануара, помоћ у виду јестивог уља и брашна за манастире Фенек и Раковица. Манастиру Фенек из Јакова уручено је 600 литара уља и 480 кг брашна за потребе кухиње у којој се дневено припрема око 70 оброка за најугроженије. Такође, манастиру Раковица даровано је 370 литара уља и 320 кг брашна са којим ће бити помогнуте угрожене породице. Акцију су подржале Хуманитарна организација Срби за Србе из Београда и Међународни фонд јединства православних народа из Москве.


Испорука помоћи у манастиру Фенек


Уручена помоћ манастиру Фенек


Испорука помоћи у манастир Раковица


Допремљена помоћ у манастир Раковица

Нове акције помоћи манастирима у Београду и околини су у припреми. Позивамо све људе добре воље да се јаве и подрже наредне испоруке помоћи манастирима у виду основних животних намирница.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885409

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png