Крава и теле за Костиће са Рогозне
11 02 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Kostic/kostic1.jpg
Извештај: СЗС Београд  /ФОТО ГАЛЕРИЈА ДОДЕЛЕ ПОМОЋИ/ /ПОТВРДЕ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ
испоручила је у склопу БОЖИЋНЕ АКЦИЈЕ вредну помоћ за шесточлану породицу Костић куповином краве и телета у вредности од 1.350 евра. Породица Костић, коју чине родитељи Радољуб и Данијела и њихове ћерке близнакиње Миљана и Јована (11), Катарина (10) и Ђурђина (9), живи у Рашкој области на Рогозни у селу Рајетићи. Подсећамо да смо у овом селу завршили један од наших највећих пројеката а то је била изградње куће породици Баловић.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Kostic/kostic3.jpg

Ова породица живи у тешким условима у трошној кући без купатила. Иако се труде и обрађују своју земљу јако тешко успевају да приуште најосновније ствари за себе и своју децу.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Kostic/kostic2.jpg

Надамо се да ће се осмеси ових девојчица који се виде када су добили краву и теле задржати што дуже и да ће ова помоћ допринети њиховом мало бољем и сигурнијем детињству.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Kostic/kostic4.jpg
 
Још једном захвалност дугујемо свим донаторима и пријатељима који нас подржавају у нашој десетогодишњој борби против сиромаштва. Захваљујући вама успели смо да спроведемо још једну хуманитарну акцију помоћи породицама у Рашкој области што нас још више обавезује да се држимо наше пароле ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Kostic/kostic5.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910155

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png