Уручена помоћ манастиру Сланци
15 02 2015

Након посете манастира Фенек и Раковица удружење жена Србије и Русије ''Матрона" уз подршку Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ посетила је и помогла у петак 6. фебруара манастир Сланце. Овога пута достављена је помоћ у вредности од 68.000 динара у виду брашна, уља, пасуља, конзерви туне, парадајза, мајонеза, сенфа и павлаке. У разговору са игуманом манастира Андрејом сазнали смо да се у овом београдском манастиру сваке недеље прехрањује 500-600 душа и да им је свака помоћ у виду хране и више него добродошла.

Нове акције помоћи манастирима у Београду и околини су у припреми. Позивамо све људе добре воље да се јаве и подрже наредне испоруке помоћи манастирима у виду основних животних намирница.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18876774

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png