За Милосављевиће крава и теле
17 02 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДЕ О НАБАВЦИ КРАВЕ СА ТЕЛЕТОМ/
У суботу, 14. фебруара чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ поново су посетили и помогли петочлану породицу Милосављевић из села Лукова крај Бољевца. Породицу чине родитељи Момир и Данка и њихово троје деце: ћерке Милица (16) , Верица (10) и најмлађи син Милан (8). Овога пута, у склопу велике акције Божићна звона зову у помоћ, Милосављевићима смо купили краву и теле у вредности од 172.000 динара. Акцију су подржали донатори из француске Фондације Кроненбург из Стразбурга, пре свега захваљујући ангажованости Валери Маркет, наменском донацијом од 800 евра.

Подсећамо да смо Милосављевићима у септембру прошле године довршили изградњу и опремање купатила у оквиру спортско-хуманитарног пројекта  „Тројка из блока“. Како тада, тако и сада захваљујемо на сарадњи пријатељима из Спортског савеза општине Бољевац који су нам пружили комплетну логистичку подршку за ову акцију.


Најмлађи Милан Милосављевић поред свог новог телета

 Наше активности у околини општине Бољевац настављамо већ почетком августа када је планирано поновно одржавање хуманитарног турнира „Тројка из блока“.


Чланови породице Милосављевић се захваљују донаторима широм света 

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у име породице Милосављевић шаље још једном велику захвалност донаторима организације, а поготову француској Фондацији Кроненберг (Fondation Kronenbourg) и госпођи Валери Маркет (Valerie Marquette) на несебичној ангажованости око помоћи овој породици.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235808

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png