Кревети на спрат за мале Николиће
14 03 2015

Извештај: СЗС Република Српска /РАЧУН/
Након недавне посјете и упознавања са породицом Николић, чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ успјешно су реализовали још једну акцију на територији града Приједора. Породици Николићи су обеезбеђена два кревата на спрат са душецима. Да подсјетимо, Николићи су шесточлана породицу коју чине отац Данко и мајка Снежана и  њихово четворо дјеце Огњен  (12), Андреа (6), Марина (3) и Растко (1). Укупна вредност уручене помоћи износи 1.187,60 КМ.


Андреа и Марина вредно намештају своје нове кревете

Приликом наше посјете, Николићи су изразили жељу да им наша организација помогне са донацијом у виду кревета на спрат са душецима, како би могли да намјесте двије одвојене собе за дјечаке и дјевојчице и како би што корисније искористили простор у свом стану.


Растко и Огњен на новим креветима

За крај преносимо ријечи поздрава и захвалности свим донаторима наше организације од породице Николић, а ми ћемо још једном позвати све донаторе и пријатеље организације да сходно својим могућностима помогну рад Хуманитарне организације Срби за Србе.


Огњен, Марина, Растко и Андреа Николић се захваљују свим донаторима на помоћи

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СЗС РЕПУБЛИКА СРПСКА

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274557

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png