СЗС посетили породицу Крсмановић
25 03 2015

Извештај: СЗС Београд /ПРЕВОЗ/
Чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ посетили су средином марта деветочлану породицу Крсмановић из Забрежја у Обреновацу. Горан и Тања имају седморо деце: Теодора (13), Стефан (10), Ђорђе (8), Јован (5), Филип (3), Андреј (2) и Анастасија (1), а у скорије време би требало да приме још једно дете на хранитељство.
 
 
 
Тата Горан је иначе бивши фудбалер, а сада пошто је дипломирао на Богословском факултету ради као вероучитељ, док супруга Тања није нигде запослена. Тања у слободно време израђује веома занимљиве иконе на бибер црепу чијом продајом попуњава буџет ове скромне, али вредне породице.
 
 

 
Крсмановићи поседују 1 хектар земље коју дају под закуп, али и део земље који је  близу куће и на којем су изразили жељу да подигну пластеник како би обезбедили деци здраву храну и продајом воћа или поврћа олакшали свакодневи живот.
 

Обрадива земља у близини куће, где је планирано постављање пластеника
 
 

 
Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892419

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png