СЗС помогли у Петровцу на Млави
06 04 2015

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је 29. марта хуманитарну помоћ поплављеним породицама са децом у Петровцу на Млави. Овог пута, у склопу пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА, помоћ у виду 3 замрзивача, 2 електрична шпорета, 1 фрижидера и 1 веш машине добило је 7 породица. Укупна вредност помоћи износила је 200.423 динара. За ову акцију обезбеђена је донација од стране парохијана The Most Holy Theotokos Church  из Калифорније у САД који су послали донације од укупно 2.942 америчких долара.

У наставку вести се налази списак помогнутих породица из Петровца на Млави, уручена помоћ, као и њена вредност:

1. Павловић З. (електрични шпорет) - 23.989 дин. (3 деце)
2. Цветановић Б. (електрични шпорет) - 23.989 дин. (3 деце)
3. Петровић В. (сандучар) - 29.989 дин. (3 деце)
4. Ивановић Р. (веш машина) - 32.489 дин.(2 деце)
5. Лазаревић Н. (фрижидер) - 29.989 дин. (4 деце)
6. Ристић М. (сандучар) - 29.989 дин. (2 деце)
7. Ристић Д. (сандучар) - 29.989 дин. (2 деце)

Захваљујемо се представницима општине на помоћи у обиласку породица и испоруци помоћи. Сви апарати су марке Горење, са пет година гаранције, а испоручени су захваљујући пријатељима наше организације из Техноманије. 

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације - www.srbizasrbe.org/donacije. Такође, позивамо вас да погледате извештај о достављеној помоћи ПАРАЋИНУ, ТРСТЕНИКУВАЉЕВУ, КРАЉЕВУ, ОБРЕНОВЦУ, СВИЛАЈНЦУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА, КРУПЊУ, УБУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 3. ДЕО, БИЈЕЉИНИ, БИЈЕЉИНИ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 4. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 5. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 6. ДЕО, ДОБОЈУ, ОБРЕНОВАЦ 7. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 8. ДЕО, ПРИЈЕДОРУ, ШЕКОВИЋИМА, БАЊА ЛУЦИ, СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ, КРУПАЊ 2. ДЕО, ЛОПАРЕ, БИЈЕЉИНА 3. ДЕО, ШЕКОВИЋИ 2. ДЕО и ДОБОЈ 2. ДЕО.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235920

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png