Ждребе за Станковиће из Штрпца
14 04 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДE О КУПОВИНИ ЖДРЕБЕТА/
Почетком априла Хуманитарна организације СРБИ ЗА СРБЕ помогла је петочлану породицу Станковић из села Врбештица у општини Штрпце на Косову и Метохији. Помоћ се огледала у набавци ждребета, које ће кад одрасте бити од велике помоћи Станковићима у пољопривредним радовима. Чланови породице су родитељи Зоран и Јулијана са три сина Небојшом (17), Ненедом (14) и Николом (11). Вредност ждребета износила је 61.000 динара. Захваљујемо се пријатељима из манастира Високи Дечани који су коњића директно испоручили породици Станковић.


Породица Станковић у свом дворишту са дарованим ждребетом

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна. 

НЕМА ПРЕДАЈЕ!
СРБИ ЗА СРБЕ

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257315

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png