Уручена помоћ у овцама за Лазовиће
02 05 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДЕ О КУПОВИНИ ОВАЦА/
Хуманиратна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је седмочлану породицу Лазовић из села Гараши код Аранђеловца. Родитељи Жељко и Милена имају петоро деце: Анђела (15), Јована (15), Ана (10), Секула (4) и Нина (4). Како су Лазовићи планирали покретање посла са узгојем и продајом оваца и јагњади, претходне године помогли смо их изградњом штале. Пре десетак дана обезбеђено им је осам оваца укупне вредности од 181.500 динара.


Мајка Милена са млађим близанцима Секулом и Нином, поред купљених оваца


Тата Жељко са сином Секулом и најмлађом ћерком Нином поред купљених оваца

Поред осам оваца добијених од Хуманитарне организације Срби за Србе, породица Лазовић је добила једну овцу на поклон од продавца, а једну је сама купила како би могла да на основу броја од десет оваца да региструје пољопривредно домаћинство.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257242

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png