Добротворно вече у Немачкој
06 05 2015


У сарадњи са Хуманитарном организацијом Срби за Србе, Срби из Немачке организовали су добротоворно вече 1. маја у граду Библису. У пријатној вечери и дружењу прикупљено је 500 евра донација за помоћ породицама Илић и Ракић са Косова и Метохије. Илић Јаворинка из Зубиног Потока је удовица, самохрана мајка четворо деце Марине (27), Маринка (26), Марице (23) и Драгице (20) година, који сви живе заједно као подстанари. Најпотребани су им шпорет на дрва и веш машина. Чланови породице Ракић су самохрана мајка Јадранка из села Зупче, са троје децеНемања (14) и близанци Нина (7) и Нино (7). Трагичну причу ове породице допуњује и чињеница да се најстари син прошле године удавио. Најпотребнији су им шпорет на дрва, тросед, двосед, сто и столице.

Срби на дружењу у Библису нису заборавили свој угрожени народ!

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.   

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885398

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png