Испорука помоћи у Обреновцу - 9. део
16 05 2015

Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ/ /ПОТВРДЕ - БЕЛА ТЕХНИКА/ /ПРЕВОЗ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ испоручила је 10. маја нови контигент помоћи поплављеним породицама са децом у Обреновцу. Овог пута, у склопу пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА, помоћ у виду 4 веш машине, 4 електрична шпорета и 1 фрижидера добило је још 7 породица. Укупна вредност помоћи износила је 252.913 динара. До сада је организација СРБИ ЗА СРБЕ обезбедила помоћ за укупно 278 породица из Обреновца. За ову акцију обезбеђена је донација од стране Алексе Костића из Швајцарске који је послао донације од укупно 7.500 швајцарских франака за помоћ поплављеним породицама у Србији и Републици Српској.

У наставку вести се налази списак помогнутих породица из МЗ Забрежје, II МЗ и МЗ Барич, општина Обреновац, уручена помоћ, као и њена вредност:

1. Сташић Б. (веш машина, фрижидер) 61.988 динара (двоје деце)
2. Блажевић М. (веш машина) 32.489 динара (дете)
3. Томић Љ. (веш машина, електрични шпорет) 55.478 динара (троје деце)
4. Вељковић С. (електрични шпорет) 22.989 динара (дете)
5. Радосављевић С. (електрични шпорет) 22.989 динара (двоје деце)
6. Ковачевић Е. (веш машина) 32.489 динара (двоје деце)
7. Поповић Р. (електрични шпорет) 22.989 динара (деветоро деце)

Захваљујемо се представницима општине и донаторске комисије при општини који су нам помогли у обиласку породица и испоруци помоћи. Сви апарати су марке Горење, са пет година гаранције, а испоручени су захваљујући пријатељима наше организације из Техноманије. 

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације - www.srbizasrbe.org/donacije. Такође, позивамо вас да погледате извештај о достављеној помоћи ПАРАЋИНУ, ТРСТЕНИКУВАЉЕВУ, КРАЉЕВУ, ОБРЕНОВЦУ, СВИЛАЈНЦУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА, КРУПЊУ, УБУ, ВЕЛИКИМ ЦРЉЕНИМА 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 3. ДЕО, БИЈЕЉИНИ, БИЈЕЉИНИ 2. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 4. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 5. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 6. ДЕО, ДОБОЈУ, ОБРЕНОВАЦ 7. ДЕО, ОБРЕНОВАЦ 8. ДЕО, ПРИЈЕДОРУ, ШЕКОВИЋИМА, БАЊА ЛУЦИ, СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ, КРУПАЊ 2. ДЕО, ЛОПАРЕ, БИЈЕЉИНА 3. ДЕО, ШЕКОВИЋИ 2. ДЕО, ДОБОЈ 2. ДЕО и ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871848

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png