Помоћ за породицу Иветић из Приједора
18 05 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Ivetic/ivetic3.jpg
Извештај: СЗС Република Српска     /РАЧУН/    /ДОНИРАЈТЕ/
У току мјесеца априла чланови Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ Република Српска обишли су и помогли породицу Иветић која живи у приједорској регији. Како су Иветићи чланови Удружења Рода из Приједора које окупља и помаже породице са четворо и више дјеце и како смо до сада помогли неколико породица чланова овог удружења, Иветићи су нам се обратили са молбом да и њима помогнемо колико је то у нашим могућностима. Породицу чине отац Љубомир и мајка Младенка и дјеца Радослав (15 година), Сузана (10), Милош (6) и најмлађа Катарина (2 године). Породица је иначе родом из Грахова, али је због ратних дешавања морала да избјегне и насели се у Приједору. Како немају своју, живе у једној изнајмљеној кући у приједорском несељу Гомјеница.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Ivetic/ivetic2.jpg
Ни Љубомир ни Младенка нису запослени, а једини приход који остварују јесте то што Љубомир надничи радећи грађевинске радове.

Након наше посјете и разговора са породицом, Иветићи су изразили жељу да им помогнемо куповином бијеле технике, конкретно најпотребнији су им били веш машина и замрзивач, тако да смо се и одлучили да им помогнемо куповином истих.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Ivetic/ivetic1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Ivetic/ivetic4.jpg

Укупна срества утрошена у овој акцији износила су 889,00 КМ.

И даље породици највећи проблем представља то што немају своју кућу. Прије неколико година почели су са градњом своје куће, али стало се на темељу јер није било средстава за даље радове, тако да ће, када се буду стекли услови за наставак градње куће, наша организација настојати да узме учешћа и тој акцији, а до тада позивамо све пријатеље и донаторе наше организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

СЗС Република Српска
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910206

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png