,,Тројка” из снова у Новом Саду!
03 06 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns2.jpg
У суботу 23. маја 2015. на платоу испред СПЕНС-а са почетком у 14 часова одржана је још једна успешна ,,Тројка из блока”! Нови Сад је трећу годину за редом био домаћин спортско-хуманитарне манифестације, и опет су Новосађани на најбољи могући начин показали шта значе спорт, хуманост и спектакл. Препун плато СПЕНС-а окупио је много људи у сунчано суботње поподне у граду на Дунаву. Много истинских заљубљеника у спорт дошло је да подржи легенде српског спорта, светске шампионе, добру идеју, и добар повод – помоћ доброј породици Родић из Старих Лединаца код Новог Сада. Чак 232.710 динара и 100 евра прикупљени су за изградњу купатила Родићима, и чак 157 шутера и наши поносни спонзори и донатори из Новог Сада показали су Родићима да нису сами!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns3.jpg
Спонзори турнира, ПИП Нови Сад, уплатили су 50.000 динара, ЈКП Тржница 20.000 динара, Ноћ музеја 6.000 динара, господин Борко Илић је уплатио 20.000 динара и господин Саво Цапар је уплатио 100 евра појединачном донацијом. Хвала Нови Саде!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns14.jpg
Meшовити хор ''Слаткопојци''

Турнир на платоу испред СПЕНСА-а свечано је отворио мешовити хор ,,Слаткопојци” свечаним извођењем химне Републике Србије ,,Боже Правде”. Одмах након химне, овај шармантни хор отпевао је и песму ,,Ој Србијо, мила мати”. Након тога присутнима се испред Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” и пројекта ,,Тројка из блока” обратио Милош Симовић, а након њега присутнима су се обратили и Ненад Муждека, координатор Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” у Новом Саду и прослављени одбојкаш Војводине и репрезентације Србије Васа Мијић.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns17.jpg
Васа Мијић, прослављени одбојкашки репрезентативац Србије

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns19.jpg
Ненад Пагонис, Европски и светски шампион у Мајтај кикбоксу

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns16.jpg
 
Турнир су шутевима свечано отворили Васа Мијић, Ненад Пагонис, муај таи и кик бокс репрезентативац, и светски шампиони у баскету три на три Душан Домовић Булут, Марко Ждеро и Марко Савић. Спортским великанима у отварању турнира придружио се и Сандро Марковић, члан некадашњег музичког састава ,,Прслук бенд” и аутор и водитељ емисије ,,Прслук агаин”, која је и медијски партнер турнира. Прве шутере на терен су позвали Милош Симовић и звезда хип хоп музике Боре из ТХЦ ла Фамилије, који су заједно водили цео програм. Добро расположење у Новом Саду било је, малтене, опипљиво.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns8.jpg
Боре - фронтмен познате београдске реп групе ТХЦ ла Фамилија

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns10.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns11.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns15.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns7.jpg
Бошко Ћирковић Шкабо - Београдски синдикат
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns18.jpg
Диск џокеј Сале Л и Бошко Ћирковић Шкабо из Београдског Синдиката
 
За добру музику, као и увек, побринуо се Сале Л из ТХЦ ла Фамилије, а на полувремену турнира окупљенима на платоу СПЕНС-а приредио је реп спектакл Шкабо из Београдског Синдиката. Боре из ТХЦ ла Фамилије је одреповао неколико хитова ТХЦ ла Фамилије, и заједно су одреповали једну песму, док је за то време најбољи европски фристајлер Немања Трики Блажић изводио своју магију са кошаркашком лоптом. Плесни клуб Јупи извео је своју тачку, а након њих плесна група ,,Feel the beat” из плесног клуба Мастер денс направила је врелу атмосферу у већ сунчаном дану у Новом Саду. Девојке су показале шта знају, а за њима и момци из борилачког клуба Патриоте, који су приказали вештину бокса, тренинга и спаринга. Комплетну галерију слика са турнира можете погледати на званичној фејсбук страници ,,Тројка из блока”. Набољи шутери на турниру били су Милош Лисица који је освојио злато, Новак Бошков – сребро и Павле Веселиновић – бронза.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns20.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns13.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns9.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns21.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns12.jpg
Милош Лисица - победник турнира ''Тројка из блока'' у Новом Саду
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns5.jpg
Милош Лисица (у средини), Новак Бошков и Павле Веселиновић

Хвала свима који су дошли и подржали породицу Родић. Речи не могу описати ниједно добро дело, само дела могу говорити за себе. Нови Сад је показао да може и да хоће да помогне. Савршена ,,Тројка из блока” у Новом Саду је то показала. Ново купатило ће породици Родић помоћи да роди нови живот. Помоћи ће им да преброде тешке тренутке које у животу пролазе. Ови људи раде, али рад им се у великој мери не исплати. Једва састављају крај са крајем, али гурају даље. Ми смо томе, заједно, ставили крај. Помажемо заједно нашим суграђанима, да наставе да се боре и помажемо им, да виде да нису сами. Нови Сад је то данас урадио. Хвала Нови Саде!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/ns-trojka/ns6.jpg

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885407

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png