Рођендан ,,Тројке из блока” у Блоку 23
06 06 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/14.jpg
У суботу, 24. маја 2015. на теренима ОШ ,,Лаза Костић” у Блоку 23 на Новом Београду, одржана је четврта ,,Тројка из блока”! Блок у коме је одржана прва ,,Тројка” сада је опет дочекао свој турнир, а ни киша ни лоше време нису спречили људе добре воље да дођу и обележе овај необични рођендан. ,,Тројка” је славила рођендан у свом стилу – добра атмосфера, шутирање тројки, добри људи, забава, спорт и хуманост. Новобеограђани су скупили 73.770 динара за пројекат изградње купатила социјално угроженим вишедетним породицама широм Балкана! Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ захваљује се свим учесницима и својим поносним спонзорима који су учинили овај рођендан посебним – Мишконе пластик је уплатио 10.000 динара, Тениски клуб Газела 11.500 и теретана Фитнесс World 12.000 динара, а око 80 учесника који су се пријавили за шутирање тројки скупили су 40.270 динара! Честитамо Новобеограђанима!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/7.jpg
Турнир су свечаним извођењем химне Републике Србије отвориле Ирена Лукач, Дуња Савић, Асја Тимофејев и Жења Тимофејев. Програм су водили стари пријатељи ,,Тројке из блока” Боре и Стефан из ТХЦ ла Фамилије који су на свој духовити и оригинални начин позивали и бодрили шутере. На полувремену турнира наступио је репер Uncle Džo, а након њега прави спектактл окупљенима приредио је добро расположени Шкабо из Београдског синдиката. Као и на већини турнира, и овде је на терену био постављен штанд Аги пасте на коме су гости могли да пробају изврсне пасте и куповином да допринесу скупљеним средствима на манифестацији. За добру музику побринули су се званични DJ ,,Тројке из блоке” Сале Л и DJ двојац из Горњег Милановца Milano brothers org.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/11.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/5.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/13.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/9.jpg

Најбољи шутери на турниру били су Илија Мићић – злато, Немања Цвјетић – сребро и Александар Боројевић – бронза. Момци су награђени медаљама, првак и пехаром, а свима нама највећа награда је слика снаге јединства коју смо заједно показали прославивши четврти рођендан ,,Тројке”. Комплетну галерију фотографија можете погледати на званичној фејсбук страници ,,Тројке из блока”. Настављамо заједничким снагама даље, нема предаје!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/6.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/novi-beograd/12.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910031

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png