НИС подржао пројекат ''Тројка из блока''
09 06 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/vesti/zajednici-zajedno-nis-szs.jpg
Нафтна индустрија Србије организовала је јавни конкурс за доделу финансијских средстава за реализацију пројеката из области спорта, културе, заштите животне средине, науке и социјалне заштите – ,,ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО” 2015. Јавност је позвана да конкурише, а након истека рока за пријаве, стручна комисија одабрала је најбоље пројекте. Међу најбољима у Београду, одабран је хуманитарно-спортски пројекат ,,Тројка из блока” Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”, коме су додељена средства у износу од 317.000 динара!

Хвала НИС-у на додељеним средствима, и хвала свима Вама који сте део велике породице ,,Тројке из блока”! Ово је наш заједнички успех, јер смо сви заједно допринели да пројекат ,,Тројка из блока” буде виђена и препозната у најбољем могућем светлу. Енергија и идеја турнира у брзом шутирању тројки, на којем могу учествовати сви, од најмлађих, до најстаријих, већ је освојила наша срца, а сада осваја боље сутра за све нас!

http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/kmitrovica/km%20%289%29.jpg

Пројекти су се пријављивали из области утврђених НИС-овом стратегијом друштвене одговорности: Енергија спорта, Култура без граница, Енергија знања, Помоћ социјално угроженим групама и Заштита животне средине. Хуманитарно-спортски пројекат ,,Тројка из блока” нашао се међу 152 пројекта из 11 градова широм Србије који су добили значајна средства за реализацију идеја.

http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/kmitrovica/km%20%2814%29.jpg
 
Промоцијa спорта и здравог начина живота, доступност спортских садржаја, укључивање деце и младих, само су неки од услова које је испунио наш турнир. Поносни смо што у нашој земљи постоји толики број добрих идеја, и поносни смо што смо се нашли међу најбољима! Нашу радост делимо са нашим уваженим спонзорима, донаторима и техничким спонзорима, а посебно са свим прошлим и будућим учесницима на турниру!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/vesti/zajednici-zajedno-szs-nis.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885349

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png