Помоћ уручена породици Стојић
16 06 2015

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Крајем маја Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је шесточлану породицу Стојић из села Баташево у општини Младеновац. Чланови породице су родитељи Ненад и Маја са сином Николом (6) и бебама тројкама Луком, Наташом и Мином. Обезбеђена је најпотребнија помоћ у виду пакета хране и хигијене укупне вредности 26.000 динара. Нaманска донација за помоћ породици Стојић стигла је из Италије, тачније од Српске културно спортстке организације "Круна" у износу од 220 евра.

  

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260470

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png