Пројекат помоћи породици Менићанин
02 07 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДЕ/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је током јуна седмочлану породицу Менићанин из села Шепшин код Младеновца, која је претходно посећена крајем марта када је и договорен план помоћи. Чланови породице Менићанин су отац Зоран и мајка Наташа са петоро деце: Михајло (12), Милица (10), Анђела (8), Димитрије (6) и Ђорђе (4). Помоћ се огледала у набавци 300 кока носиља као и опреме за покретање фарме у укупној вредности од 237.400 дин. Погледајте краћи видео прилог током посете породици Менићанин.


Породица Менићанин испред свог новог кокошињца

Породица Менићанин је избегла из Крајине током ратова деведесетих. Отац Зоран који је остао без посла у Путевима Србије, тренутно је једини запоселни у породици и ради у продавници брзе хране и гаји неколико свиња, украсне кокошке од чега покушава да додатно заради за породицу.


Анђела, Димитрије и Ђорђе Манићанин


Срби за Србе са породицом Менићанин у њиховом дворишту

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257331

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png